'DIY Baby': blogster Princess Misia knutselde een boek vol hartverwarmende doe het zelf-projectjes voor mama's (in spe)

Benodigdheden: een beetje tijd, veel zin en een overdosis moedergeluk

Toen Marta Majewska - beter bekend als de populaire blogster Princess Misia - te horen kreeg dat ze zwanger was, begon het meteen te kriebelen om zelf de handen uit de mouwen te steken. Van een echografiemagneet tot decoratie voor de kinderkamer en de mooiste kleertjes: Marta weet hoe je de leukste dingen voor je kersverse kindje in elkaar kan knutselen.

Zelf haalde ze niet alleen erg veel voldoening uit het zelf maken van al die spulletjes, het was ook een zeer welkome afleiding voor de gevreesde ochtendmisselijkheid.

Heb je niet bepaald twee rechterhanden? Geen probleem!

Een dekentje maken zonder naaien? Een rompertje met stempels? Een nachtlampje van karton? Je hebt geen naaimachine nodig en je hoeft niet te kunnen breien of haken: elk project in DIY Baby is voor iedereen toegankelijk. Dure tools of straffe skills heb je echt niet nodig: met de vrolijke stap-voor-stap-foto's legt Marta alles op een eenvoudige manier uit.

Wat heb je wel nodig? Een beetje tijd en een flinke portie enthousiasme!

Marta Majewska is een gepassioneerde fotografe, styliste, creatieveling en DIY-geek pur sang. Haar populaire blog Princess Misia (http://princessmisia.com/blog/) groeit elke dag en ze is een van de founding mothers achter het nagelnieuwe lifestyleplatform Hello Sunshine (http://hellosunshine.be/), waar ze haar creatieve ei helemaal kwijt kan. Na haar kookboeken Fourplay en Limonade is DIY Baby haar derde creatieve kind in print.

----------------------------------------------------
Marta Majewska, DIY Baby
ISBN 9789059088078 | 116 blz. | € 19,99 | Gebonden
Verschijnt op 1 september 2016
Davidsfonds Uitgeverij
----------------------------------------------------

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Davidsfonds Uitgeverij

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Contact

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

[email protected]

www.standaarduitgeverij.be