'Durf, leef & onderneem!' - Handleiding voor een gelukkig, gezond en succesvol leven

Een inspirerende gids voor vrouwen die hogerop willen: maak je potentieel waar aan de hand van duidelijke en praktische tips

Durf, leef & onderneem! is niet het zoveelste onrealistische verhaal over succesvol ondernemen, want Nathalie Arteel weet waar ze het over heeft. Samen met haar man zorgde ze ervoor dat de kleine winkel van haar schoonouders uitgroeide tot een succesvolle KMO die exporteert naar 39 landen. In 2011 werd Nathalie door de Europese Commissie verkozen tot ambassadrice voor vrouwelijk ondernemerschap. In haar boek deelt de toponderneemster, die ooit zelf een zoekend en onzeker meisje was, haar ervaringen en inzichten aan de hand van duidelijke en praktische tips.

“Iedereen kan stralen, en dat kun je leren, doelbewust.”

Hoe bereik ik familiaal geluk, gezondheid, onafhankelijkheid en kan ik tegelijkertijd toch een succesvolle vrouwelijke ondernemer zijn? Het is een vraag die veel beginnende, ondernemende vrouwen wakker houdt, zo ook de jonge Nathalie. Voor de ondernemer in hart en nieren kwam het succes dan ook niet zomaar: het was een lang traject met vallen en opstaan. Maar in die 25 jaar leerde ze veel en die ervaringen verzamelde ze in deze handleiding voor een gelukkig, gezond en succesvol leven. Zo wil ze een bron van inspiratie zijn voor andere vrouwen die een professionele droom koesteren, maar de kennis of het vertrouwen missen om die droom te realiseren.

Durf, leef & onderneem! is een warme, inspirerende gids die zich richt tot avontuurlijke vrouwen, tot durvers die de sprong naar het ondernemerschap willen wagen, of die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.

"Beslis om een sterke vrouw te worden, mentaal en fysiek. Zorg ervoor dat elke beslissing die je neemt, in lijn ligt met je waarden. Elke actie die je onderneemt, moet een uitdrukking zijn van hetgeen waarvoor je staat. Sluit nooit compromissen op dit vlak."

Nathalie Arteel stopte dertig jaar geleden haar studies om samen met haar man het bedrijf – een kleine winkel – van haar schoonouders over te nemen. Vandaag is Arteel uitgegroeid tot een stevige KMO die exporteert naar 39 landen. Naast de productie en verkoop van klassieke relatie- en geschenkconcepten, helpt Arteel bedrijven om medewerkers te motiveren en te waarderen met online en offline tools. Met haar waarderings- en loyaliteitsprogramma’s is Nathalie Arteel ook een graag geziene gast bij ’s werelds grootste bedrijven.

-------------------------------------------------------------------
Nathalie Arteel, Durf, leef & onderneem!
ISBN 9789059087729 | 176 blz. | € 19,99 | Paperback
Davidsfonds Uitgeverij
Verschijnt op 20 augustus 2016
-------------------------------------------------------------------

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Davidsfonds Uitgeverij

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Contact

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

[email protected]

www.standaarduitgeverij.be