'Inspiratie voor creatie' - Meer dan 50 originele hobbyprojecten met een heldere stap-voor-stap aanpak

 

Als partner van Femma organiseert de Praktische School elk jaar meer dan 20.000 uren aan crea-, culinaire en lifestyle-activiteiten. Daarmee bereiken ze zo’n 90.000 deelnemers. Elk jaar opnieuw zetten zij originele en vernieuwende projecten op poten, waaronder dit boek.

Heb je zin in de zomer en voel je creakriebels in de lucht? Met Inspiratie voor creatie maak je de zonnigste projecten waar!

Sfeervolle tafelversiering, handige boodschappentasjes, leuke kinderkleedjes of zalig zachte knuffels: met dit boek maak je de leukste hebbedingen in een handomdraai. Inspiratie voor creatie bundelt maar liefst meer dan vijftig inspirerende hobbyprojecten. Allemaal worden ze stap voor stap op een heldere manier uitgelegd.

Dit boek biedt voor elk wat wils. Creatievelingen die houden van haken, breien, naaien, decoreren en upcycling komen zeker aan hun trekken. Zowel beginners als ervaren rotten vinden in Inspiratie voor creatie een schat aan ideeën, voor alle naai- en creatieve workshops, cursussen en ateliers.

-------------------------------------------------------
Inspiratie voor creatie
ISBN 9789059086876 | 240 blz. | € 29,99 | Gebonden
Uitgegeven bij Davidsfonds
-------------------------------------------------------

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Davidsfonds Uitgeverij

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Contact

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

[email protected]

www.standaarduitgeverij.be