Zaterdag 8 oktober 2016: Opendeurdag Créosa Aroma Experience

Proef van 'Koken met kruiden(extracten)': overheerlijk en meteen ook heilzaam voor lichaam en geest

Al eeuwenlang staan kruiden erom bekend in te werken op lichaam en geest en maar hoe worden ze best ingezet? Heel recent verscheen daarover Koken met kruiden(extracten), het erg bijzondere kookboek van aromatherapeute Créosa Govaers met meer dan 50 recepten vol verrassende smaken.

Op zaterdag 8 oktober stelt Créosa de deuren van haar aromainstituut Créosa Aroma Experience in Genk open voor pers en publiek. Het wordt een aromatische namiddag waar u van 14u tot 17u meer te weten komt over het gebruik van kruiden en kruidenextracten en waar meteen ook geproefd kan worden van de meest verrassende recepten en smaken.

U bent uiteraard ook van harte welkom. Bent u er graag bij op 8 oktober? Graag een bevestiging van uw komst via [email protected] of +32(0)475 31 23 92. Voor interviews en andere persaanvragen: neem zeker contact op met Ellen Van Minnebruggen via [email protected].
________________________________________________________________________________________________

Scones met look en rozemarijn, Peterseliewijn, Curcuma limoenboter, Panna cotta met sinaasbitter, Cappuccino van zalm met roomse kamille, Mueslirepen met gember, Geraniumcake, Fudge met rozemarijn, Karwijzaadbrood, Verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem,...

Spannende namen voor meer dan 50 heel bijzondere en verrassende recepten

Aromatherapeute Créosa Govaers weet als geen ander hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de smaken van de kruiden tot hun volle recht komen: een ware boost voor de smaakpapillen.

Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen overheerlijk, ze zijn ook heilzaam voor lichaam én geest. Al sinds de Oudheid weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten. Als kruidenexperte serveert Créosa haar kennis meteen bij de recepten. Tijm die ontsmettend werkt, grove den die afvalstoffen uit het lichaam verwijdert: de lezer krijgt uitstekende tips om kruiden te gebruiken voor lichaam en geest.

Créosa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma's. Als aromatherapeute geeft ze onder de naam Créosa Aroma Experience workshops en lezingen en organiseert ze opleidingen en creatieve kruidenwandelingen. Ze ontwikkelde daarnaast ook een eigen natuurlijke productenlijn. Haar boek Koken met kruiden(extracten) is het geslaagde resultaat van vele jaren ervaring en experiment.

----------------------------------------------------------------
Créosa Govaers, Koken met kruiden(extracten)
ISBN 9789059087835 | ca. 177 blz. | € 27,50 | Gebonden
Verschijnt op 1 september 2016
Davidsfonds Uitgeverij
----------------------------------------------------------------

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Davidsfonds Uitgeverij

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Contact

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

[email protected]

www.standaarduitgeverij.be