'Taalvoutjes 4' - De meest hilarische taalmissers vloeren de best getrainde pokerface

Sommige mensen zouden ze het liefst uitroeien: taalfouten. Maar zo levend als de taal is, zo levend zijn de voutjes die gemaakt worden. Met alweer het vierde boek op rij bewijst Taalvoutjes dat de aanwas oneindig is. Op de markt, in de krant of op verkeersborden: overal vind je taalfouten met een ronduit hilarische betekenis. Het credo van oprichters Vellah Bogle en Inger Hollebeek:

“Als je ze niet kunt verslaan, dan kun je er maar beter om lachen!”

In 2012 startten ze bij wijze van grap een facebookpagina die meteen een regelrechte hit werd. Inmiddels weten ze al bijna 460.000 volgers op onder andere Facebook, Twitter en Instagram dagelijks te vermaken met de mooiste missers die overal in het land worden gespot.

In dit boek vind je tal van nooit eerder gepubliceerde juweeltjes, afgewisseld door enkele ‘gouwe ouwen’ en mooie taalanekdotes van fans. Je kunt ook je eigen taalkennis testen met quizvragen en genieten van columns van schrijvers, schoolmeesters en cabaretiers.

________________________________________________
Vellah Bogle en Inger Hollebeek, Taalvoutjes 4
ISBN 9789059088986 | 184 blz. | € 12,95 | Paperback
Verschijnt op 4 oktober 2016
Davidsfonds Uitgeverij
________________________________________________

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Davidsfonds Uitgeverij

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Contact

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

[email protected]

www.standaarduitgeverij.be