'Yvestown kookt': de beste columns en de lekkerste recepten van blogster Yvonne Eijkenduijn

Superlekker, supereenvoudig, supersnel en met prachtige foodfotografie van eigen hand

Heel binnenkort verschijnt bij Davidsfonds Uitgeverij 'Yvestown kookt', het vijfde boek van Yvonne Eijkenduijn: bekend food-, lifestyle- en interieurblogger, columnist en auteur. Ze woont samen met man, poes en konijn in een oud brouwershuis in Lommel dat ze helemaal zelf renoveerden. Op 9 juni opent Yvonne de deuren voor de feestelijke lancering van haar boek en ook u bent van harte welkom. Bent u er graag bij? Laat het ons zeker weten voor 5 juni, dan zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt!

Wie Yvonne Eijkenduijn niet kent van haar populaire blog Yvestown, kent haar misschien wel van haar columns in Het Belang van Limburg. Als huiskokkin van Sjiek – het weekendmagazine van de krant – deelt ze elk weekend twee recepten uit haar keuken.

  • Op pinterest heeft ze intussen meer dan 14000 volgers
  • Op facebook verzamelde ze meer dan 5500 likes
  • Haar bruisende Instagramaccount wordt bezocht door maar liefst 17000 volgers.

In Yvestown kookt bundelt ze de beste columns en de lekkerste recepten. Minifalafelburgers voor veggies, een granolapotje voor snelle ontbijters, kipsaté met bier en honing voor op de BBQ of hummus van zoete aardappel voor wie wil detoxen. Jong, oud, man, vrouw, moeilijke eter of niet: Yvonne kookt seizoen na seizoen voor ieder wat wils! Eerlijk eten zonder te veel toeters en bellen, waarvoor ze alleen maar ingrediënten gebruikt die te koop zijn in de supermarkt. De verhalen over eten, de zalige eenvoudige recepten en de fleurige foto’s kleuren dit boek.

Yvestown kookt is van A tot Z Yvonne's pareltje: dat ze haar columns zelf schrijft en een echte keukenprinses is, verbaast niemand meer, maar ook de frisse foodfotografie is van eigen hand en alle gerechtjes komen rechtstreeks uit eigen keuken. Het resultaat? Een wondermooi boek dat de unieke Yvestown-stempel draagt: zoals enkel Yvonne dat voor elkaar kan krijgen.

-------------------------------------------------------
Yvonne Eijkenduijn, Yvestown kookt
ISBN 9789059087743 | 208 blz. | € 24,99 | Gebonden
Uitgegeven bij Davidsfonds Uitgeverij
Verschijnt op 3 juni 2016
-------------------------------------------------------

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Davidsfonds Uitgeverij

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: AUP, A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Prometheus/Bert Bakker, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Contact

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

[email protected]

www.standaarduitgeverij.be